Herlige blommemuffins med en skøn crumble
12 st
Crumble50 g smør1 dl sukker½ dl hvedemel1 dl havregryn (men du kan også bruge lækre hakkede hasselnødder)
Muffins6–8 blommer100 g smør2 æg1 ½ dl sukker3 dl hvedemel1 tsk bagepulver1 tsk vaniljesukker1 dl mælk
1. Crumble: Smelt smør, tilsæt de andre ingredienser og rør det sammen til en smuldret masse. Kom den gerne i køleskabet og tag den frem når du skal bruge den.
2. Ovn på 200 grader. Muffinsforme på en plade eller i en muffinsform. Del blommerne og tag stenen ud. Blommerne skæres i mindre stykker.
3. Smælt smøret. Pisk æg og sukker til et tykt hvidt skum
4. Bland mel, bagepulver og vaniljesukker. Kom melblandning i skålen med æg i.
5. Kom smør i sammen med mælken. Rør til en jævn dej.
6. Fyld muffinsformerne med dejen till ¾. Fordel blommestykkerne i muffinsformene. Drys crumble over.
Bag midt i ovn 12-15 min