Jeg nyder nu den skønne hjemmelaved PSL i mit eget køkken. Mmmm, den smager godt!!!
Køb et lille hokkaidogræskar. Hvis skallen er tynd og fin så lad den sidde på.
Fordi du skal ikke bruge ret meget græskar (ca 3-5 spsk) kogte jeg suppe på resten.
Skær græskarret i mindre stykker og kog til mos/puré med vand fyldt halvt op.
Siruppen
3 dl. vand
180 - 200 gr. sukker
2 spsk. stødt kanel
1/2 tsk. stødt nellikker
1/2 tsk. stødt ingefær
1/2 tsk. stødt muskatnød eller allehånde
5-6 spsk. græskarpuré
Varm vandet op og opløs sukkeret.
(Hvis du vil kan du bruge hele kanelstænger, hele nelliker og hel allehånde. Put alle krydderierne i en kaffe/krydderikværn og kværn løs)
Kom krydderier og puré i gryden og kog den sagte til en tykkere konsistens. Omkring 10-15 min.
Lad den køle lidt af - kom siruppen over i et rengjort og skoldet lille flaske eller glas.
(Husk at si den gennem en lille sigte hvis du selv har malet krydderierne)