Så fik jeg igen igen blommer i min frugtkasse.
De fra sidste uge var ikke helt spist op...så hvad gør man?!
Jeg har før fundet en lækker opskrift hos kjerstismatochprat.blog derfor søgte
jeg inde på hendes blog igen og fandt en ny variant.
HELDIGT!
Denne er lidt sødere og med krydret sukker, men det er en rustik
ca 350 g halverede og stenfrie blommer - vægt uden kerner
2 store økologiske æg
½ dl Chaisukker
1 dl mandelmel
2 spsk kokosmel
1 tsk bagepulver
ca 3/4 dl hakkede mandler/mandelsplinter/flager
50 g køleskabskoldt smør
1 spsk chaisukker
Del blommerne og tag stenen væk.
Pisk æg og chaisukker fluffy
Kom mandelmel , kokosmel og bagepulver i.
Hæld dejen i et ikke alt for stort ovnfast fad. Stik blommerne her i så de ligger tæt.
Drys med de hakkede mandler/mandelflager og fordel tynde skiver smør ovenpå.
Til sidst drysser du lidt chaisukker på og sætter den i ovnen.
200 grader
ca 20 minutter
Lad den køle lidt af og servere den med fløde, vaniljeis, eller andet godt til.