Lækker krydret blommekage med mandler



Så fik jeg  igen igen blommer i min frugtkasse. 
De fra sidste uge var ikke helt spist op...så hvad gør man?!



Jeg har før fundet en lækker opskrift  hos kjerstismatochprat.blog derfor søgte
jeg inde på hendes blog igen og fandt en ny variant.
HELDIGT! 
Denne er lidt sødere og med krydret sukker, men det er en rustik
 dessert med mandler som gør den lækker og den smager SKØNT.

ca 350 g halverede og stenfrie blommer - vægt uden kerner

2 store økologiske æg
½ dl Chaisukker
1 dl mandelmel
2 spsk kokosmel
1 tsk bagepulver

ca 3/4 dl hakkede mandler/mandelsplinter/flager
50 g køleskabskoldt smør
1 spsk chaisukker

Del blommerne og tag stenen væk.


Pisk æg og chaisukker fluffy
Kom mandelmel , kokosmel og bagepulver i.
Hæld dejen i et ikke alt for stort ovnfast fad. Stik blommerne her i så de ligger tæt.
Drys med de hakkede mandler/mandelflager og fordel tynde skiver smør ovenpå.
Til sidst drysser du lidt chaisukker på og sætter den i ovnen.

200 grader 
ca 20 minutter

Lad den køle lidt af og servere den med fløde, vaniljeis, eller andet godt til.