Tutti Frutti marmelade


Vi kan ikke nå at følge med i de her herlige frugttider. Der bugner med æbler, blommer og pærer. Men hvad skal man finde på at lave med de her tre sammen... En Tutti Frutti marmelade må da prøves!




Ingredienser

500 g blomme
500 g pære
500 g æble500 g sukker (syltesukker) (jeg synes det er for sødt med 500 g så jeg tager altid mindre, men det er jo smag og behag)1 vaniljestang1 - 1 1/2 tsk atamon 

Vask nogle små søde syltetøjsglas af. De skal være 100% rene og tørre.






Start:

med at vaske frugten, skrald den, tag kerner ud og skær den i mindre stykker.Kom den skårne frugt i en gryde og varm stille og roligt op. Husk at røre i det ofte!Lad frugten små simre under låg i 15-20 minutter.Kom sukker i og rør i det indtil sukkeret er opløst og kog det op.
Tag gryden af komfuret og tilsæt atamon ca 1-1 1/2 tsk. Rør rundt i gryden.

Hæld marmeladen i de små glas. Luk dem og stil dem koldt.