Bounty

Så blev der lige lavet lækkre snacks i weekenden og jeg kan love dig at de smager super! 
Bountybaren er bare så lækker. Den smager lige precis som en rigtig bounty og mine børn ville meget gerne spise dem. 





Bountybars

110 g friske dadler, uden sten
1 dl mandelmel
2.5 dl kokosmel
0.5 tsk vaniljepulver
0.125 tsk stevia
2 spsk kokosmælk

70 g mørk chokolade, 70 %


Af opskriften bliver der 10 stk.

Kør dadlerne i foodprocessoren, så de bliver til en ensartet mos.

Kom alle tingene i en skål og rør det sammen - brug dine hænder til at samle det.

Form 10 fine aflange stykker og kom dem i fryseren i ca. 30 minutter

Dyp dem herefter i 70 g mørk chokolade, så de dækkes helt.

Opbevares i køleskabet og kan fryses ned.




Opskrifterne er udformet af ernæringsekspert Michelle Kristensen. - sukkerfri-sommer -