Kakao - pavlova med blåbær, jordbær og hindbær



MUMS  !



Kakao-pavlova

3 æggehvider
150 g sukker
60 g flormelis
1 spsk sigtet kakaopulver
Lidt salt
Finthakket chokolade

2 dl piskefløde til flødeskum 

200 g friske hindbær





Marengs:

Tænd ovnen på 180 grader. Pisk æggehviderne stive. 

Pisk sukkeret i. 

Vend de resterende ingredienser i marengsmassen. 

Smør massen ud i en cirkel på ca. 20 cm.

Sæt bagepladen i ovnen og skru straks ned til 150 grader. 

Bag pavlovaen i 30-35 min. Køl bunden af på en bagerist

Du kan også gi´ din flødeskum smag...

Vaniljeflødeskum:
2 dl fløde

0.5 vanilje stang

Piske fløde med vanilje til skum

Pisk fløden til skum, som fordeles på marengsbunden.

Fordel de friske hindbær på flødeskummet og server straks.



Billedet mangler hindbær men der var ikke nogle til at pynte den med...  Jeg har alligevel valgt at beholde hindbær med i titel da det smager rigtigt godt sammen med de andre bær.