MUMS !
Kakao-pavlova
3 æggehvider
150 g sukker
60 g flormelis
1 spsk sigtet kakaopulver
Lidt salt
Finthakket chokolade
2 dl piskefløde til flødeskum
200 g friske hindbær
Tænd ovnen på 180 grader. Pisk æggehviderne stive.
Pisk sukkeret i.
Vend de resterende ingredienser i marengsmassen.
Smør massen ud i en cirkel på ca. 20 cm.
Sæt bagepladen i ovnen og skru straks ned til 150 grader.
Bag pavlovaen i 30-35 min. Køl bunden af på en bagerist
Vaniljeflødeskum:
2 dl fløde
0.5 vanilje stang
Piske fløde med vanilje til skum
Pisk fløden til skum, som fordeles på marengsbunden.
Fordel de friske hindbær på flødeskummet og server straks.
Pisk fløden til skum, som fordeles på marengsbunden.
Fordel de friske hindbær på flødeskummet og server straks.