4 pers.
2 løg
olivenolie
200g chorizopølse
ca 650 g tomater (du kan også bruge,
to dåser flåede hakkede tomater med basilikum)
1-2 dl madlavningsfløde (det er smag
og behag)
frisk basilikum
salt og peber
- Hak løg, svits i olie
- skær chorizopølsen i skiver
- Kom chorizopølse i gryden og svits lidt sammen med løgen.
- Kom de flåede hakkede tomater og hakket frisk basilikum i gryden .
- Hæld 4 dl vand i gryden og lad det simre i ca 10 min.
- Kom fløden i og lad det simre i yderligere 5 min.
- Smag til med salt og peber.Vi elsker at spise ristet rugbrød til.Rugbrødchips:
- Rugbrødet kan være i tynde tynde skiver, stave eller tern. Bland lidt olie og salt i en skål sammen med rugbrødet.
- Hæld det ud på en bageplade og kom i ovnen på ca 200C i 10-15 min måske mere hvis du vil ha dem rigtigt sprøde.Suppe og dessert hører sammen synes jeg.Nu er jeg så heldig at både have blommer og rabarber i haven.Børnene elsker rabarbertærte og jeg ville prøve noget nyt, en blommetærte så det blev til hele to desserter idag!